Swartvast adviseert bij innovatieve inwinnings- en verwerkingsprocessen van geo-informatie, analyse van data en informatie en de vertaling daarvan naar welgeformuleerde publicaties

Kwaliteiten

Swartvast biedt een grote inhoudelijke kennis op de vakgebieden en aandachtsgebieden die we elders noemden. Ook hebben we een ruime ervaring met de toepassing ervan. Een specialistische kennis van de techniek gaat samen met inzicht in de processen waarin deze expertkennis tot toepassing komt. Daarnaast beperkt de kennis zich niet tot een eng specialisme: een brede ontwikkeling is karakteristiek voor Swartvast.

Swartvast combineert scherpzinnigheid en analytische vaardigheden met communicatieve en sociale vaardigheden. De uitwerking is consciëntieus, onafhankelijk, creatief en nonconformistisch, maar het ontbreekt niet aan politieke, maatschappelijke en organisatorische sensitiviteit.

De kwaliteiten van Swartvast hangen natuurlijk nauw samen met die van het gezicht erachter. Voor meer persoonlijke informatie over (de kwaliteiten van) het gezicht achter Swartvast, zie de betreffende pagina.

Laatste wijziging 3 maart 2007

Contact

Voor vragen en opmerkingen wordt u van harte uitgenodigd contact op te nemen. Ik sta u graag te woord!

Met vriendelijke groeten,
Rens Swart